Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

ÖLJYT joita käytän hieronnoissa

 

100% puhdas luomulaatuinen Argan öljy. Sisältää runsaasti vitamiineja kuten E-vitamiiniä sekä tärkeitä rasvahappoja.Tehokas antioksidanttinen vaikutus.

Korkean E-vitamiinipitoisuuden ja tärkeiden rasvahappojen takia se auttaa useisiin iho-ongelmiin, kuten kuivan ihon hoitoon, palaneen ihon elvyttämiseen sekä aknen ja psoriasiksen hoitoon.

 

100% orgaaninen kylmäpuristettu Jojoba öljy imeytyy hyvin ja on koostumukseltaan hyvin samanlainen kuin ihon oma rasva. Jojobaöljy on hyödyllinen niin kuivalle kuin rasvaiselle iholle. Se auttaa poistamaan liikaa rasvaa akneen taipuvaisesta ihosta. Hoitaa ihoa raskauden aikana ja raskauden jälkeen ja estää raskausarpien syntymistä.

 

Seesamöljy luomu kylmäpuristettu on ihoa pehmentävä. Se sisältää runsaasti rasvaliukoisia vitamiineja sekä siinä on korkea mineraalisisältö. Sopii hyvin kuivalle ja atooppiselle iholle sekä vanhemmalle iholla. Seesamenöljy ravitsee ja hoitaa kuivia kantapäitä ja pehmentää jalkojen kovettumia. Öljy on hyvin ihoa rauhoittava ja hoitava.